Preview Mode Links will not work in preview mode

OMG

Jan 25, 2021

I dagens avsnitt snackar vi dejtingtips, tinderprofiler och vad som är do’s and dont’s när det gäller att hitta någon ny i dessa Corona-times. Mathilda försäker få Rebecca att ens ha ett dejtinggame, går sådär. Tune in!!


Jan 16, 2021

Följ med oss på årets första poddavsnitt! Vi pratar om allt från den bästa träningen till rensning av mathildas garderob. Vilka mål har du för 2021? Häng med så hoppas vi att du låter dig inspireras av våra tips och tricks! 


Dec 24, 2020

Ja! I detta avsnittet pratar vi om allt du kan tänka dig när det handlar om jul. Så luta dig tillbaka, ta en kopp glögg och lyssna på vår julspecial!


Dec 12, 2020

Tjena gänget! I veckans avsnitt får ni hänga med på en hederlig TMI-tag. Vi pratar om bl.a. fula hundnamn, raggningsrepliker och giftiga breakups. Det och mycket mer i OMG Podcast.


Dec 5, 2020

Hur mår vi egentligen? I dagens avsnitt pratar vi psykisk ohälsa, utmattning och vad vi gör för att mår bra, eller i alla fall vad vi gör för att orka ta tag i att må bra... Detta är ett viktigt ämne för oss och kan vi hjälpa någon att känna sig mindre ensam om sina tankar så betyder det allt. Ut och gå,...